Willowy Adult 20 kg

15500 Ft

Leírás

Willowy tápok az Európai Állateledel Ipari Szövetség (FEDIAF) ajánlásával kerültek a piacra, mely szövetség rendszeresen közzéteszi a tápanyagszükségletre, és az élelmiszerek mennyiségi és minőségi feltételeire vonatkozó ajánlását.

Willowy kutyatápok magas arányban tartalmaznak halat, baromfi- és bárányhúst. A szénhidrát az allergia és ételintolerancia elkerülése érdekében rizsből és gabonafélékből származik, a tojásfehérje pedig jó minőségű fehérjeforrás, amely könnyen hasznosul a szervezetben. Minden Willowy kutyatáp Omega 3 és 6 zsírokban gazdag, amelyek azon túl, hogy immunrendszer erősítő hatással bírnak, jótékony hatásuk legszembetűnőbb jele az egészséges bőr és szőrzet.

A természetes antioxidánsok (pl. alfa tokoferol, E vitamin, rozmaringolaj, béta karotin és szelén) csökkentik az allergiás reakciókat, a pre- és probiotikumok illetve a növényi rostok biztosítják az egészséges béltranzitot, a chondroitin pedig az ízületek és porcok védelmében játszik fontos szerepet.

Willowy Adult Menu kutyatáp – teljesértékű szárazeledel minden fajta felnőtt kutya számára. Vitamin és ásványianyag tartalmával támogatja az immunrendszert, magas hústartalma miatt szívesen fogyasztják a kutyák.